ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

  • Check-In time: 14:00 • Check-Out time: 11:00
  • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια υπάρχουσα κράτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@athinarooms.gr
  • Εάν θέλετε να αλλάξετε μια υπάρχουσα κράτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@athinarooms.gr

Το αίτημά σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία και εάν συμμορφώνεται με τις πολιτικές ακύρωσης για την αποκλειστική υπηρεσία, θα επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό στην πιστωτική σας κάρτα.

Ειδικός όρος για τα παιδιά:

•Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μόνο από άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Κατά την άφιξη στο ακίνητο, δεν επιτρέπεται στους φιλοξενούμενους ηλικίας κάτω των 18 ετών να μείνουν χωρίς να συνοδεύονται από 18 ετών ή άνω των 18 ετων επισκέπτες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  • Ακυρώσεις που έγιναν περισσότερες από (28) ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης θα επιβαρύνονται με (30%) χρέωση της τιμής ενοικίασης.
  • Οι ακυρώσεις μέχρι και (28) ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης θα επιβαρύνονται με (60%) χρέωση της τιμής ενοικίασης.
  • Ακυρώσεις μέχρι και (14) ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης
    επιβαρύνουν (80%) την τιμή ενοικίασης.
  • Για ακυρώσεις μικρότερες από (14) ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης ή σε περίπτωση μη εμφάνισης θα υπάρξει επιβάρυνση (100%) της τιμής ενοικίασης.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σας πληροφορούμε ότι η εταιρεία μας συμμορφώνεται με το πλαίσιο προστασίας των φυσικών προσώπων όσον αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όπως ορίζει ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Τα προσωπικά δεδομένα ορίζονται ως πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ταχυδρομική σας διεύθυνση κ.λπ. Η εταιρεία μας δεν συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν τα έχετε δώσει ρητά για συγκεκριμένο σκοπό και σύμφωνα με την προϋπόθεση ότι έχετε συναινέσει στη χρήση τους.
Η εταιρία αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα για να ενημερώσει το βιβλίο εγγραφής πελατών, το οποίο είναι υποχρεωτικό από το νόμο, και το χρησιμοποιεί μόνο αν συμφωνείτε με τη λήψη ενημερωτικών δελτίων (φόρμα αξιολόγησης, ειδικές προσφορές κλπ.).
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποκαλύψει πληροφορίες που αφορούν εσάς, αν το απαιτεί ο νόμος ή εάν απαιτείται από τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές, τις διοικητικές αρχές ή την επιβολή του νόμου.
Η εταιρεία εγγυάται ότι δεν θα μεταδώσει, θα κοινοποιήσει, θα αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό ή χρήση, αλλά μπορεί να σας στείλει ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Start typing and press Enter to search